Taula rodona a Sabadell sobre ecofeixisme, dins del festival La Regadora

Què entenem per ecofeixisme? Com es manifesta avui aquesta tendència sociopolítica a l’hora d’abordar l’escassetat de recursos o els impactes del Canvi Climàtic? Cap a on ens pot portar una agudització d’aquestes tendències? I, el més important, què podem fer avui per aturar-les, i per avançar cap a una transició ecològica justa, democràtica i ecofeminista?

El dissabte 16 a Sabadell, en el marc del Festival La Regadora, intentarem abordar aquestes qüestions en una taula rodona amb el professor Carlos Taibo, Rubèn Suriñach de la XES i Míriam Uncedo com a moderadora.

Des de la XES s’aportarà l’experiència amb els més de 15 tallers d’escenaris de futur que s’han celebrat fins a la data, en què un dels escenaris que s’ha treballat, és l’ecofeixisme. Per la seva banda, Carlos Taibo ha estat professor de ciència política a la Universitat Autònoma de Madrid durant trenta anys i és autor dels llibres “Colapso” (2016) i “Ecofascismo” (2022).

La taula rodona començarà a les 18 h. a l’auditori de Cal Balsach (carretera de Prats de Lluçanès, 2, Sabadell).