Seguim aquest 2024 promovent la Transició Ecosocial

La campanya Futurs imPossibles segueix amb diferents activitats durant els mesos de gener i febrer de 2024 per tot el país per promoure la Transició Ecosocial a través de la reflexió col·lectiva sobre el diferents escenaris de futur possibles i els fets i camins que cal recòrrer per arribar a casacun.

El 2024 s’estrena amb diferents accions com dos Tallers d’Escenaris de Futur a Campdevànol (El Ripollès) i al barri barceloní de la Font d’en Fargues (Horta-Guinardó). El taller del Ripollès és previst el dissabte 21 de gener mentre que el de Barcelona es realitzarà el dimecres 21 de febrer.


Per altra banda, també hi haurà altres dos tallers dins d’esdeveniments d’altres entitats que ens han sol·licitat la seva realització i on farem la facilitació. Un és previst el dimecres 24 de gener en el marc de la IV Trobada de la Xarxa de Comunalitats, mentre que l’altre serà el 27 de gener amb un taller estratègic de l’organització Entrepobles sobre 2045.

Un nou impuls a la campanya Futurs imPossibles

D’altra banda, durant aquest 2024 hi ha previst donar un nou impuls a aquesta campanya, després que al 2023 estigués marcada sobretot pel Fòrum per la Transició Ecosocial. Entre d’altres, s’està treballant amb nous materials atractius que veuran la llum aquest anys com són una publicació literària-artística sobre els escenaris de futur i un joc de taula. Alhora també es preveu incrementar el nombre de tallers amb la formació de noves facilitadores d’altres organitzacions, com és el cas d’Ecologistes en Acció, perquè n’organitzin i en desenvolupin autònomament.