Nou Taller d’Escenaris de Futur a Barcelona

La campanya Futurs imPossibles continua els seus tallers arreu del territori i el dimecres 21 de febrer hi haurà l’oportunitat de fer-ho a Barcelona, en concret a Horta, al barri de la Font d’en Fargues.

Imaginar el barri barceloní al 2045 és el punt de partida per a aquests tallers que conviden a pensar sobre la crisi ecosocial i els camins que poden succeir o que podem triar els propers anys, per acabar arribant a diferents escenaris que podríem tenir en funció dels aconteixements previs. L’objectiu final del taller és poder reflexionar sobre la necessitat d’una transició ecosocial justa i democràtica i què cal per arribar a aquest futur desitjable.


El taller és previst al Casal del Barri de la Font d’en Fargues (Pedrell, 67, Barcelona) a partir de les 6 de la tarda. A partir del 7 de febrer es pot fer la inscripció per participar-hi a través d’aquest enllaç.