Ciutat Vella, Barcelona, any 2045… com podem fer perquè s’hi visqui bé?

La Xarxa d’Economia Solidària i la comunalitat de La Traginera proposen de nou a Barcelona el taller participatiu que fa refexionar sobre un futur amb justícia social i ecològica, acompanyat d’una proposta d’avançar en la constitució de xarxes locals d’economia solidària que treballin en aquest sentit. En aquest cas serà al districte de Ciutat Vella el divendres 26 d’abril al matí.

El taller d’Escenaris de Futur torna a Barcelona per convidar a reflexionar i entendre els camins a emprendre per arribar a un escenari de futur desitjable l’any 2045 deixant enrere distopies. Amb un mètode exitós, el taller planteja entre les persones participants diferents perspectives futures, les condicions que poden tenir per a la vida de la gent i els possibles camins per arribar o evitar cada escenari.

Aquest és el punt de partida per convidar a la reflexió sobre què cal per arribar a aquest futur desitjable i com podrien ajudar-hi la creació de xarxes locals i comunitàries fortes. En aquest context, la trobada també servirà per enfortir el procés de creació d’una xarxa local d’Economia Solidària al districte de Ciutat Vella, un procés que es va iniciar uns mesos enrere.

La trobada és prevista el divendres 26 d’abril a partir de les 9:30 h. al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (carrer Comerç 36, Barcelona). Per participar en aquest taller es demana inscripció prèvia.