Presentació de l’acTe als mitjans de comunicació


Dimarts vinent, 7 de maig, a les 11h, a La Comunal, barri de Sants de Barcelona, l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial (acTe) convoca a la premsa per presentar-se i explicar les seves mesures, amb l’objectiu posar sobre la taula que un altre futur és possible i pressionar a la classe política en un moment tant crític com el que ens trobem. La XES, com a membre de l’acTe, hi participarà presentant les propostes per a un canvi de model econòmic.

A més de la XES, la roda de premsa comptarà amb la participació d’Aigua és Vida – No en Raja, Plataforma Aturem Hard Rock, Aliança contra la Pobresa Energètica, Sindicat de Llogateres, LaFede.cat – Organitzacions per la Justícia Global, Observatori DESCA, Xarxa per la Sobirania Energètica, Ecologistes en Acció, Regularización Ya, Rebel·lió o Extinció, Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona, Xarxa pel Dret a la Cura.