Segona part del taller sobre el 2045 a Poble-sec, centrada en l’escenari més desitjable

Continua la campanya sobre la transició ecosocial de la XES Futurs imPossibles amb els tallers que permeten reflexionar i entendre els camins a emprendre per arribar a un escenari de futur desitjable l’any 2045 deixant enrere distopies. El dimarts 14 de maig hi haurà una nova oportunitat de fer-ho a Barcelona, en concret al barri del Poble-sec on ens centrarem el l’escenari més desitjable.

Any 2045: al Poble-Sec de Barcelona se celebra haver aconseguit, en els darrers anys, viure en un món -i un barri- que ha sabut afrontar la crisi ecològica i social amb democracia, suport mutu, economia horitzontal i recursos per a tothom.

Vols saber com s’arriba a aquest escenari futur?

No et perdis la segona part del nostre Taller d’Escenaris de Futur, després de l’èxit de la primera part. Descobrirem col·lectivament les vies per aconseguir una transició ecosocial justa, democràtica i ecofeminista.

Aquest taller, organitzat per la XES conjuntament amb la seva xarxa local Cooperasec, Som La Clau i el Pla Comunitari de Poble-sec, té una durada de 2 hores i tindrà lloc el dimarts 14 de maig a partir de les 18:30 h. a l’espai Cooperasec, al pati de la biblioteca Francesc Boix (carrer Blai, 34). Es recomana fer-hi inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.