Taller a Osona dins l’Escola del Col·lapse

“Els escenaris apocalítics que es preveien fa 20 anys ja són cosa del passat”. Com s’arriba a poder afirmar això? No et perdis el nostre Taller d’Escenaris de Futur diumenge 26 de maig a Vic.

El taller, previst a les 16 h., es fa en el marc de l’Escola del Col·lapse, que organitzen la Comunitalitat de Vic, el Refugi i l’Associació Terra Fèrtil i vol esdevenir un espai de reflexió i debat sobre els reptes presents i futurs, buscant afrontar l’actual crisi ecosocial.

Així doncs també, al matí a les 11h. hi haurà un debat sobre l’actual crisi ecosocial i els reptes político-socials, ambientals i territorials que se’ns presenta. Serà amb Pau Llonch, economista i membre de Seminari Taifa, Mario Ríos, analista polític i professor de ciències polítiques a la Universitat de Girona, Alba Hierro, coordinadora de la Fundació Emprius i Helena Majó, membre de Per Una Plana Viva.

Més informació i inscripcions