Vols adherir-te al procés del fòrum per la transició ecosocial? /

Un dels principals objectius del Fòrum per la Transició Ecosocial, que es celebrarà a Barcelona els dies 24 i 25 de febrer, és ser una gran trobada de confluència de lluites, d’entitats de l’economia social i solidaria i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. Un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments per enviar un missatge polític d’unitat i força per avançar cap a una transició ecològica amb justícia social i democràcia econòmica. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altre transició ecològica que ja s’està construint.

 

Aquesta articulació ja s’està donant, amb desenes d’entitats participant a les trobades plenàries i grups de treball, així com organitzant activitats descentralitzades prèvies al fòrum.

Per plasmar tota aquesta feina que ja s’està fent, així com per fer visible el recolzament col·lectiu a aquest procés, us animem a adherir-vos al procés del fòrum omplint aquest formulari, i fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya.

Impulsat per /
Amb el suport de /
POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES
POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES