Qui som? /

La campanya Futurs imPOSSIBLES és una iniciativa promoguda per la Xarxa d’Economia Solidària i Coòpolis – l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona.

 

L’objectiu central del projecte és reforçar les capacitats de les comunitats i del teixit de l’economia social i solidària, i sensibilitzar aquells actors amb menor coneixement sobre la urgència d’emprendre una transició ecològica justa, democràtica i ecofeminista.

 

Creiem que l’economia social i solidària ha de jugar un paper clau en aquesta transició, ja que és, avui per avui, la principal font de llavors per a un futur desitjable. Així doncs, les iniciatives d’economia social i solidària són imprescindibles perquè la transició ecològica sigui el menys traumàtica i excloent possible, tant en la vessant socioempresarial i de construcció de mercats socials, com a nivell sociocomunitari.

 

El primer any de la campanya es va celebrar el Fòrum per la Transició Ecosocial a Barcelona els dies 24 i 25 de febrer de 2023. Arran de la celebració del fòrum, el conjunt de col·lectius implicats en el seu impuls, hem decidit crear l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial, un nou subjecte polític, ja independent de Futurs imPossibles, per fer un front comú de moviments socials per fer avançar la Transició Ecosocial.

La campanya “futurs impossibles” és impulsada per /
Amb el suport de /
POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES
POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES POSSIBLES